Contact en Laatste Nieuws

Neem contact op via onderstaand formulier of bel of app naar 06-52466124.

Het laatste nieuws, zie helemaal onderaan.

Greatief: www.huisdierverzorging-greetabbink.nl/greatief

Verkoop

Af en toe heb ik dieren te koop. Ik probeer zoveel mogelijk de dieren per twee te verkopen. Soms heb ik leuke koppels te koop (een gecastreerde ram en een voedster) of een broer en zus waarvan het rammetje dan nog gecastreerd moet worden. Dit zijn niet altijd dieren met een Rex pels, soms ook een zuiver Nederlands Hangoordwerg konijntje of een kruising met een Rex Hangoor, deze hebben dan ook een normale pels. De koppels worden volledig ingeënt verkocht (tegen RHD 1+2 en Myxomatose). Je krijgt een informatie map mee en voer en hooi dat ze gewend zijn te eten.

Momenteel (maart 2021) twee koppels te koop. Neem contact op via WhatsApp: 0652466124)

Meer weten?

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Januari 2021 En toen was er Corona :-(  Heel veel shows gingen niet door. Mijn dieren hebben in 2020 nog mee kunnen doen op de fokkersdag van de speciaalclub en de Dierendagshow te Ulft alwaar ze goede predicaten behaalden. De Noordshow ging echter niet door en de 3 aparte data voor de erkenning moesten ook steeds opgeschoven worden. Tot uiteindelijk gehele afgelasting van de erkenning. We weten nu even niet hoe dit verder gaat verlopen, ik had me zo enorm verheugd op eindelijk die definitieve erkenning :-(

Januari 2020 De ingezonden dieren op de Noordshow (wit blauwoog) kregen de volgende predicaten: 1x ZG 92,5 / 4X ZG 93,5 / 3X ZG 94 / 1X ZG 94,5. De blauwe dieren behaalden: 1x G 91,5 / 2X ZG 92,5 / 1X F 95.

Januari 2019 De ingezonden dieren op de Noordshow waren goed genoeg voor een verlenging van de erkenning :-) De predikaten waren: 1eZG 92,5 / G 91,5 / 1eZG 93 / ZG 93 / 1eF 95 / ZG 93,5 / ZG 94

Januari 2018 ... drie keer is scheepsrecht! De erkenningen waren nu in Assen op de Noordshow. We behaalden de volgende predikaten: 2x ZG 92, 1x ZG 92,5 en 1x ZG 94 en dus voorlopig erkend voor 3 jaar! Ik ben hier reuzeblij mee en ga stinkend mijn best doen om de definitieve erkenning te halen. Ik hoop dat ik er dan nog een paar serieuze fokkers bij krijg.

Januari 2017 wederom 4 dieren voor de erkenning ingestuurd op de Championshow te Nieuwegein. Helaas ook dit keer geen succes. De predikaten waren 1x ZG 93, 1x G 90,5 en 2x een O vanwege een voedster te ruim in borst en een ram met pelsstructuur te gegolfd en voortenen dun behaard.

Januari 2016 heb ik 7 dieren voor de erkenning ingestuurd op de Championshow te Nieuwegein.
De predikaten waren 3x G, 2x V en 2x O. De O vanwege een te zwaar dier en een dier met een kale nek. Die kale nek heb ik over het hoofd gezien helaas, het te zware dier woog bij mij thuis niet te zwaar maar goed, de predikaten hielden niet over helaas. Terwijl dezelfde dieren op onze laatste clubshow onder keurmeester Jipping juist allen een ZG scoorden en zelfs een F. Jammer dus maar we zwoegen verder om dit mooie ras erkend te krijgen.

Januari 2015 heb ik 4 dieren ingezonden op de Championshow te Nieuwegein.

In overleg met fokkers uit Duitsland en Nederland en de Rex speciaalclub hebben we besloten om de concept standaard van de Rex Hangoordwerg aan te passen. De wens bestond om dichter bij de Europese standaard te komen. We hebben gewicht en oorlengte naar boven toe bijgesteld.